تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - روش تهیه ماهی شکم پر

انواع غذا با ماهی

________________________________________
مواد اولیه :
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
ادویه به میزان لازم
گردو 50 تا 100 گرم
تمر هندی به میزان لازم
سیر  250 گرم - خرد شده
پیاز  1 عدد - خرد شده
ماهی 1 عدد
گشنیز 250 گرم - خرد شده
زردچوبه به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم

طرز تهیه:


ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.
مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.
سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.
درب ظرف را می بندیم.
بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.
مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.

انواع غذا با ماهی


در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.
سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.






طبقه بندی: انواع غذاهای جنوبی، انواع غذاهای دریایی، انواع خوراک ماهی و میگو،
برچسب ها: انواع غذا با ماهی، طرز تهیه ماهی شکم پر، روش تهیه ماهی شکم پر، انواع غذاهای جنوبی، انواع غذاهای دریایی، روش پخت ماهی شکم پر، سایت آموزش آشپزی،

تاریخ : سه شنبه 25 آبان 1395 | 12:43 | نظرات