تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه شامی نخودچی ویژه ماه مبارک رمضان
طرز تهیه شامی نخودچی ویژه ماه مبارک رمضان


مواد لازم :

گوشت چرخ کرده:
300 گرم

پیاز درشت: 1 عدد
  
آرد نخود چی: 300 گرم
   
نمک و فلفل و زردچوبه:
به میزان لازم
 
آب : به میزان لازم

روغن جهت سرخ کردن : به میزان لازم

تخم مرغ : ۳ عدد

زعفران : ۱/۲قاشق چایخوری

 
طرز تهیه :

گوشت چرخ کرده را با پیاز و تخم مرغ و آرد نخودچی و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده آب را اضافه می کنیم تا مایه نسبتاٌ شلی مانند ماست سفت بدست آید . سپس روغن را داغ کرده و با ملاقه یا قاشق کمی از مایه را در روغن انداخته می گذاریم یک طرف آن طلایی شود و بر می گردانیم سپس طرف طرف دیگر را سرخ می کنیم .




طبقه بندی: انواع غذاهای ماه رمضان، انواع شامی،
برچسب ها: انواع غذاهای ماه رمضان، انواع غذا مخصوص افطار، طرز تهیه شامی نخودچی، روش تهیه شامی نخودچی، غذاهای ماه رمضان، آموزش آشپزی ماه رمضان، غذاهای مخصوص افطار،

تاریخ : شنبه 15 فروردین 1394 | 14:01 | نظرات