تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - 6 نکته مهم افطاری
تغذیه ماه رمضان, اشپزی رمضان, غذای مناسب افطار


تغذیه ماه رمضان, اشپزی رمضان, غذای مناسب افطار

1 - در ماه مبارک رمضان اگر عادت به خوردن شام دارید، سعی کنید فاصله بین افطار و شام را زیاد کنید و فاصله بین شام خوردن و خوابیدن هم حداقل ۲ساعت باشد.

 

2 - از طرفی سعی کنید در این دو وعده غذا را در حدی مصرف کنید که معده سنگین نشود.

 

3 - غذای افطار باید به حدی سهل الهضم باشد که تا خوردن شام، کاملاً هضم و از معده خارج شود

 

4 - با این حال توصیه می شود به خوردن افطاری متعادل اکتفا کنید و از خوردن شام بپرهیزید.

 

5 - چنان چه گفته شد غذای افطار باید سهل الهضم باشد تا در هنگام سحر بدن برای دریافت وعده جدید آماده باشد.

 

6 - برای این منظور انواع آش، حلیم، فرنی و حریره بادام که با آرد برنج قهوه ای و یا عسل و شیره انگور یا شیره خرما شیرین شده باشد و نیز نان و پنیر به مقدار کم و به همراه سبزی خوردن و مغز گردو و چند عدد خرما و یا یک خوشه انگور رسیده و شیرین مناسب است.



طبقه بندی: انواع غذاهای ماه رمضان،
برچسب ها: سلامتی تغذیه در ماه رمضان، روش های صحیح تغذیه در ماه رمضان، غذاهای ماه رمضان، انواع غذاهای مخصوص افطار، سلامتی در ماه رمضان، آموزش غذاهای مخصوص ماه رمضان، آموزش آشپزی ماه رمضان،

تاریخ : شنبه 5 اردیبهشت 1394 | 13:50 | نظرات