تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - سوپ جو و گوجه فرنگی، سرشار از فیبر و کم کالری
سوپ جو و گوجه فرنگی، سرشار از فیبر و کم کالری

اگر به دنبال سوپی هستید که در عین سادگی و کم کالری بودن نیاز بدن به فیبر و مواد مغذی را نیز تامین کند آن را پیدا کردید!

مواد لازم:

یک دوم فنجان جو
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
یک عدد کدو سبز متوسط، که به صورت طولی برش داده شده و خرد شده باشد
3 حبه سیر، ریز خرد شده باشد
450 گرم گوجه فرنگی، به صورت قطعات بزرگ
و لیوان آب مرغ کم نمک
یک دوم قاشق چای خوری نمک
سه چهارم فنجان ریحان خرد شده ( تقسیم شده )
340 گرم پنیر پارمسان رنده شده

روش پخت:

سوپ جو و گوجه فرنگی، سرشار از فیبر و کم کالری

اگر به دنبال سوپی هستید که در عین سادگی و کم کالری بودن نیاز بدن به فیبر و مواد مغذی را نیز تامین کند آن را پیدا کردید!

مواد لازم:

یک دوم فنجان جو
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
یک عدد کدو سبز متوسط، که به صورت طولی برش داده شده و خرد شده باشد
3 حبه سیر، ریز خرد شده باشد
450 گرم گوجه فرنگی، به صورت قطعات بزرگ
و لیوان آب مرغ کم نمک
یک دوم قاشق چای خوری نمک
سه چهارم فنجان ریحان خرد شده ( تقسیم شده )
340 گرم پنیر پارمسان رنده شده

روش پخت:

جو را در یک قابلمه بزرگ آب به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که مقداری لطیف شوند بجوشانید. در همین حال در یک قابلمه بزرگ روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید، کدو سبز و سیر را اضافه کنید، دو دقیقه یا تا زمانی که کدو سبز نرم شود بپزید.
گوجه فرنگی، آب مرغ، نمک و یک دوم فنجان ریحان را اضافه کنید، و به جوش آورید، بگذارید آنقدر بجوشد تا گوجه فرنگی ها نرم شوند ( 7 دقیقه ).
سوپ را بین 4 کاسه تقسیم کنید، سپس به هر کدام به صورت مساوی جو و ریحان باقی مانده را اضافه کنید.
در آخر روی هر کدام از سوپ ها پنیر پارمسان بریزید و سرو کنید.

اطلاعات تغذیه ای:

موادی که در این دستور پخت آمد برای 4 وعده است و مقدار هر وعده حدود یک و یک سوم فنجان سوپ و یک دوم فنجان جو است.
اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این سوپ می باشد.
کالری در یک وعده: 177
چربی در یک وعده: 5.1 گرم
چربی اشباع در یک وعده: 2.1 گرم
چربی غیر اشباع در یک وعده: 2.8 گرم
چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 0.7 گرم
پروتئین در یک وعده: 7 گرم
کربوهیدرات در یک وعده: 27 گرم
فیبر در یک وعده: 6 گرم
کلسترول در یک وعده: 3 میلی گرم
آهن در یک وعده: 2 میلی گرم
سدیم در یک وعده: 420 میلی گرم
کلسیم در یک وعده: 82 میلی گرم



طبقه بندی: انواع غذاهای رژیمی، انواع آش و سوپ،
برچسب ها: انواع غذاهای رژیمی، میزان کالری سوپ، طرز تهیه سوپ رژیمی، روش تهیه سوپ رژیمی، دستور پخت سوپ رژیمی، آموزش آشپزی رژیمی، آموزش غذاهای رژیمی،

تاریخ : جمعه 30 آبان 1393 | 08:25 | نظرات