تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه پتیزای مکزیکی لوبیا
پتیزای مکزیکی لوبیا


 

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه
________________________________________

مواد اولیه :
برای 4 نفر


روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
نان تورتیلا: 6 عدد
پنیر: (مخلوط چدار/مونتری جک - رنده شده) 1.5 فنجان
پیاز: (خرد شده)  1/2 پیاز
کنسرو لوبیا: (لوبیا سیاه) 1 عدد
فلفل سبز: (فلفل شیرین خرد شده) 56 گرم



طرز تهیه:

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
قالب را با فرچه مخصوص و با یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون چرب کنید.
سه عدد نان تورتیلا را روی سینی قرار دهید و روی هرکدام یک چهارم فنجان پنیر بریزید و روی هر یک از نان ها یک نان دیگر قرار دهید و به مدت 5-6 دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته شوند.
در این زمان، در یک قابلمه، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را گرم کنید و پیاز را داخل آن تفت دهید تا نرم تر شود و با لوبیا سیاه و فلفل سبز مخلوط کنید و با پشت قاشق آنها را له کنید و هم بزنید و
نان های تورتیلا را از داخل فر بیرون بیاورید و روی هرکدام مخلوط لوبیا را پخش کنید و روی آنها دو قاشق غذاخوری پنیر بریزید و به فر برگردانید تا به مدت 10 دقیقه پنیر ها آب شوند.





طبقه بندی: انواع پیتزا و لازانیا،
برچسب ها: طرز تهیه پیتزا، مواد لازم پیتزا، طرز تهیه پیتزا جدید، روش تهیه پیتزا جدید، طرز تهیه پیتزا مکزیکی، آموزش انواع آشپزی، آشپزی بیتوته،

تاریخ : شنبه 15 آذر 1393 | 22:06 | نظرات