تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - پیتزای پنیر و برگ چغندر
پیتزای پنیر و برگ چغندر



آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :
برای 4 نفر

 
آب: 3/4 فنجان (آب گرم)       
خمیر مایه: یک و نیم قاشق چای خوری       
نمک: 1 قاشق چای خوری       
آرد سبوس دار: 195 گرم       
فلفل قرمز: 1/4 قاشق چای خوری       
برگ چغندر: 280 گرم (ساقه را از برگ جدا کنید)       
روغن زیتون: 5 قاشق غذاخوری       
سیر: 2 حبه (بزرگ) - خرد شده       
آرد ذرت: به مقدار لازم       
پنیر موزارلا: 225 گرم (رنده شده)       
پنیر شیر بز: 115 گرم (پنیر تهیه شده از شیر بز) - له شده      



طرز تهیه:


پیتزای پنیر و برگ چغندر



آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :
برای 4 نفر

 
آب: 3/4 فنجان (آب گرم)       
خمیر مایه: یک و نیم قاشق چای خوری       
نمک: 1 قاشق چای خوری       
آرد سبوس دار: 195 گرم       
فلفل قرمز: 1/4 قاشق چای خوری       
برگ چغندر: 280 گرم (ساقه را از برگ جدا کنید)       
روغن زیتون: 5 قاشق غذاخوری       
سیر: 2 حبه (بزرگ) - خرد شده       
آرد ذرت: به مقدار لازم       
پنیر موزارلا: 225 گرم (رنده شده)       
پنیر شیر بز: 115 گرم (پنیر تهیه شده از شیر بز) - له شده      



طرز تهیه:


آب را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و خمیر مایه را روی آن بریزید. صبر کنید تا مخلوط شود و بمدت 10 دقیقه بماند تا خمیر مایه درون آب حل شود و بعد 170 گرم آرد را به آن اضافه کرده، ترکیب کنید تا خوب مخلوط شوند (خمیر باید حالت چسبندگی داشته باشد).
خمیر را از کاسه بیرون بیاورید و روی سطح صاف که روی آن مقدار زیادی آرد ریخته اید، قرار دهید و به مدت 5 دقیقه آن را ورز دهید تا یکدست و کشدار شود. مقدار کمی آرد به آن اضافه کنید که از حالت چسبناک شدن آن جلوگیری کنید (خمیر باید نرم باشد).
سپس خمیر را به شکل یک توپ دربیاورید و داخل یک کاسه بزرگ قرار دهید و روی آن را به مدت 2 ساعت با حوله یا دستمال تمیز بپوشانید.
خمیر را از کاسه خارج کنید مجددا ورز دهید و به شکل یک توپ دربیاورید به کاسه برگردانید و به مدت 3 ساعت با حوله بپوشانید و اجازه دهید حجیم تر و 2 برابر شود.
2 قاشق غذاخوری روغن، 1 حبه خرد شده سیر و فلفل قرمز را داخل یک کاسه کوچک مخلوط کنید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید.
برگ چغندر را داخل یک فابلمه بزرگ با آب جوش و نمک به مدت 2 دقیقه بجوشانید سپس آبکش کنید و با آب سرد شستشو دهید تا خنک شود. بعد خوب خشک کنید و درشت خرد کنید.
2 قاشق غذا خوری روغن را داخل یک قابلمه کوچک گرم کنید. 1 حبه خرد شده سیر را به آن اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه تفت دهید. سپس برگ چغندر را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید و به آن نمک اضافه کنید.
فر را با دمای 260 درجه سانتیگراد (500 درجه فارنهایت) گرم کنید. خمیر را ورز دهید و به شکل دایره در بیاورید و روی سطح پوشیده از آرد قرار دهید و با حوله آشپزخانه روی آن را به مدت 30 دقیقه بپوشانید.
آرد ذرت را روی سینی فر پخش کنید. خمیر را روی سطح پوشیده از آرد بغلتانید و به شکل یک دایره 33 سانتیمتری در بیاورید.
پنیر موزارلا را روی خمیر پخش کنید سپس برگ چغندر را اضافه کنید و روی آن پنیر شیر بز را بریزید. مخلوط روغن ادویه دار را روی پیتزا بریزید اما 2 قاشق چای خوری از آن را کنار بگذارید.
پیتزا را به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته شود و بعد از آماده شدن، 2 قاشق چای خوری ادویه روغنی را روی لبه های خشک و برشته پیتزا بمالید.







طبقه بندی: انواع پیتزا و لازانیا،
برچسب ها: طرز تهیه پیتزا، مواد لازم پخت پیتزا، روش تهیه پیتزا، انواع غذای جدید، طرز تهیه انواع غذا، آموزش آشپزی، طرز تهیه انواع پیتزا،

تاریخ : پنجشنبه 10 مهر 1393 | 08:19 | نظرات