کشک و بادمجان, پخت کشک و بادمجان


مواد لازم برای 4 نفر:

 
 

بادمجان : 5 عدد متوسط

نعناع  : 2 قاشق غذا خوری

سیر : 4 حبه(در صورت عدم تمایل میتوان حذف کرد)

پیاز : 1 عدد متوسط

گردو ریز شده نگینی : یک پیمانه

کشک رقیق شده : یک لیوان

نمک فلفل زردچوبه : به مقدار لازم

 
 

طرز تهیه:
کشک و بادمجان, پخت کشک و بادمجان


مواد لازم برای 4 نفر:

 
 

بادمجان : 5 عدد متوسط

نعناع  : 2 قاشق غذا خوری

سیر : 4 حبه(در صورت عدم تمایل میتوان حذف کرد)

پیاز : 1 عدد متوسط

گردو ریز شده نگینی : یک پیمانه

کشک رقیق شده : یک لیوان

نمک فلفل زردچوبه : به مقدار لازم

 
 

طرز تهیه:

بادمجان را پوست کنده نمک میزنیم و در آفتاب میگذاریم بعد از 15 دقیقه آن را میشوییم و در روغن سرخ میکنیم.بادمجان های سرخ شده را ساطوری میکنیم.پیاز و سیر را هم خوب سرخ کرده فلفل و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و نعناع خشک را هم به آن اضافه میکنیم کمی که تفت داده شد کشک را به مواد اضافه میکنیم جوش که خورد بادمجان را به آن اضافه میکنیم و در آخر گردو را.

 

کشک بادمجان غذای مقوی و خوش مزه میباشد اگر نسبت به بادمجان حساسیت دارید مقدار نعناع و گردو را افزایش دهید.

 

(بادمجان نفخ آور است و استفاده از گردو و نعناع باعث خنثی شدن ان میشود)



طبقه بندی: انواع خوراک،
برچسب ها: طرز تهیه کشک و بادمجان، آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی، آموزش پخت انواع غذاهای فرنگی، کشک بادمجان لقمه ایی، سایت آشپزی ایرانی، آشپزی آسان، آموزش پخت انواع غذاهای ایرونی،

تاریخ : پنجشنبه 30 مرداد 1393 | 20:33 | نظرات

ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو