تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه خوراک پارمسان
خوراک پارمسان

مواد لازم :

 

سینه مرغ : دو عدد

پنیر پارمسان : 200 گرم

روغن مایع : 100 گرم

آرد گندم : نصف پیمانه

سس كچاپ : 50 گرم

نمك و فلفل : به میزان لازم

 

 

طرز تهیه :

 

ابتدا سینه مرغ را با بیفتك‌كوب به مقدار كم می‌‌كوبیم و در نمك، فلفل و آرد گندم می‌‌غلتانیم و در روغن سرخ می‌‌كنیم تا طلایی شود. سپس پنیر پارمسان را روی هر كدام قرار داده و در داخل فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار می‌‌دهیم. حدود 10 دقیقه زمان لازم است تا پنیر سرخ شود، آن‌گاه از فر خارج كرده و با سس كچاپ تزئین می‌كنیم.



طبقه بندی: انواع خوراک، انواع غذا با مرغ و بوقلمون،
برچسب ها: طرز تهیه خوراک پارمسان، خوراک خوشمزه، خوراک پارمسان، پخت خوراک پارمسان، انواع خوراک، پورتال جامع آموزش آشپزی، انواع خوراک مرغ،

تاریخ : سه شنبه 28 مرداد 1393 | 17:58 | نظرات