
مواد لازم :
گوشت سینه مرغ بدون پوست : 250 گرم
پیاز سبز : 1 عدد
زنجبیل : 1 قاشق مرباخوری
آب مرغ : 0.5 فنجان
آرد ذرت : 1 قاشق مرباخوری
گشنیز : 2 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز : 0/25 قاشق مرباخوری
سیر : 0/25 عدد
شکر : 0/25 قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
گوشت سینه مرغ بدون پوست : 250 گرم
پیاز سبز : 1 عدد
زنجبیل : 1 قاشق مرباخوری
آب مرغ : 0.5 فنجان
آرد ذرت : 1 قاشق مرباخوری
گشنیز : 2 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز : 0/25 قاشق مرباخوری
سیر : 0/25 عدد
شکر : 0/25 قاشق مرباخوری
طرز تهیه :

مواد لازم :
گوشت سینه مرغ بدون پوست : 250 گرم
پیاز سبز : 1 عدد
زنجبیل : 1 قاشق مرباخوری
آب مرغ : 0.5 فنجان
آرد ذرت : 1 قاشق مرباخوری
گشنیز : 2 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز : 0/25 قاشق مرباخوری
سیر : 0/25 عدد
شکر : 0/25 قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
گوشت سینه مرغ بدون پوست : 250 گرم
پیاز سبز : 1 عدد
زنجبیل : 1 قاشق مرباخوری
آب مرغ : 0.5 فنجان
آرد ذرت : 1 قاشق مرباخوری
گشنیز : 2 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز : 0/25 قاشق مرباخوری
سیر : 0/25 عدد
شکر : 0/25 قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده , پیازچه و زنجبیل را نیز بصورت خلالهای باریکی خرد کنید . قطعات مرغ را بپزید بطوریکه پس از پخت نصف فنجان آب آن باقی بماند.
آب مرغ را با آرد ذرت مخلوط کرده و پیازچه , زنجبیل , گشنیز , فلفل , سیر و شکر را افزوده و بپزد تا سس بجوشد و غلیظ شود . قطعات مرغ را در شش بشقاب تقسیم نموده و سس را روی آن پخش کنید و سرو نمایید .
طبقه بندی: انواع خوراک، انواع غذا با مرغ و بوقلمون،
برچسب ها: طرز تهیه خوراک مرغ با گشنیز، پورتال جامع آموزش آشپزی، پخت انواع خوراک، غذا با مرغ، پخت غذا، پخت خوراک مرغ، انواع خوراک،
تاریخ : یکشنبه 26 مرداد 1393 | 21:33 | نظرات