بیفتك پروانس (جنوب فرانسه)

مواد لازم:

 

گوشت بدون چربی چرخ کرده : نیم کیلو

سیر کوبیده : 3-4 حبه

جعفری ساطوری شده : نصف پیمانه

قارچ ساطوری شده : 100 گرم

تخم مرغ : 1 عدد

روغن زیتون :به میزان لازم

آرد سفید :به میزان لازم

نمک، فلفل : به میزان لازم

 

طرز تهیه :
بیفتك پروانس (جنوب فرانسه)

مواد لازم:

 

گوشت بدون چربی چرخ کرده : نیم کیلو

سیر کوبیده : 3-4 حبه

جعفری ساطوری شده : نصف پیمانه

قارچ ساطوری شده : 100 گرم

تخم مرغ : 1 عدد

روغن زیتون :به میزان لازم

آرد سفید :به میزان لازم

نمک، فلفل : به میزان لازم

 

طرز تهیه :

سیر را با قارچ روی گوشت بریزید. تخم مرغ را روی گوشت بشكنید. نمك و فلفل بپاشید. گوشت را چنگ بزنید و مخلوط كنید، سپس به صورت شامی مانند درآورید و در آرد بزنید. 2-3 قاشق روغن زیتون در تابه روی شعله داغ كنید و شامی ها را در روغن بگذارید. پس از 2-3 دقیقه برگردانید و پس از 2-3 دیگر بردارید. شامی ها را در دیس بچینید و باز اندكی نمك و فلفل بپاشید و با جعفری آرایش كنید. داغ سر سفره ببرید.



طبقه بندی: انواع غذاهای اروپایی، انواع بیفتک و اسنک، انواع شامی،
برچسب ها: طرز تهیه بیفتك پروانس (جنوب فرانسه)، انواع کباب شامی، بیفتک فرانسوی، انواع بیفتک، پخت بیفتک، پخت انواع شامی، طرز تهیه بیفتک گوشت،

تاریخ : یکشنبه 26 مرداد 1393 | 19:49 | نظرات

ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو