تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه ی خوراك قارچ فرنگی
طرز تهیه ی خوراك قارچ فرنگی


مواد لازم :

 
قارچ :  500 گرم

فلفل دلمه‌ای رنگی و سینه مرغ : از هر کدام یك عدد

زعفران آب كرده و سس سویا :  از هر کدام سه قاشق سوپخوری

آب مرغ :  نصف پیمانه

نمك، فلفل و آویشن  :   به میزان لازم

پیاز داغ و پیازچه  :   از هر کدام نصف پیمانه

 


طرز تهیه:
طرز تهیه ی خوراك قارچ فرنگی


مواد لازم :

 
قارچ :  500 گرم

فلفل دلمه‌ای رنگی و سینه مرغ : از هر کدام یك عدد

زعفران آب كرده و سس سویا :  از هر کدام سه قاشق سوپخوری

آب مرغ :  نصف پیمانه

نمك، فلفل و آویشن  :   به میزان لازم

پیاز داغ و پیازچه  :   از هر کدام نصف پیمانه

 


طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ را به قطعات كوچك خرد كرده و آنها را تفت دهید. قارچ‌ها را اسلایس كرده و تفت داده فلفل دلمه‌ای را هم به همراه پیازچه كمی تفت بدهید. سپس در قابلمه‌ای همه مواد را با هم مخلوط كرده پیاز داغ را هم افزوده، سس سویا، آب مرغ زعفران و ادویه زده و خوب مخلوط كنید و بگذارید با حرارت ملایم حدود 15 دقیقه بپزد. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و با برنج قالبی تزیین كرده و سرو نمایید.

 

نكته :

 

می‌توان به جای پیازچه از تره‌فرنگی هم استفاده كرد.


می‌توانید به دلخواه از نخود فرنگی و ذرت هم استفاده كنید.



طبقه بندی: انواع خوراک،
برچسب ها: طرز تهیه ی خوراك قارچ فرنگی، پخت خوراک قارچ، طرز تهیه خوراک قارچ، خوراک خوشمزه، خوراک فرنگی، انواع خوراک، خوراک قارچ،

تاریخ : جمعه 24 مرداد 1393 | 14:55 | نظرات