تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه آبگوشت با آب انار
طرز تهیه آبگوشت با آب انار



مواد لازم ( برای 5 یا 6 نفر):

 
گوشت سردست : نیم كیلو

پیاز متوسط : دو عدد

نخود و لوبیا سفید : یك فنجان

فلفل سبز ریز :  چند عدد

سیب زمینی استانبولی  :  250 گرم

آب انار  :   1 لیوان

رب گوجه فرنگی :    یك قاشق سوپخوری

نمك و فلفل وزردچوبه :    به میزان كافی

 
 

طرز تهیه:
طرز تهیه آبگوشت با آب انار



مواد لازم ( برای 5 یا 6 نفر):

 
گوشت سردست : نیم كیلو

پیاز متوسط : دو عدد

نخود و لوبیا سفید : یك فنجان

فلفل سبز ریز :  چند عدد

سیب زمینی استانبولی  :  250 گرم

آب انار  :   1 لیوان

رب گوجه فرنگی :    یك قاشق سوپخوری

نمك و فلفل وزردچوبه :    به میزان كافی

 
 

طرز تهیه:

گوشت را پس از پاك كردن و شستن، چند تكه كرده و با پیاز خرد شده و روغن كمی تفت دهید. نخود و لوبیا را از قبل خیس كنید. بعد از خیس خوردن، آنها را با زردچوبه و 2 لیوان آب داغ روی شعله ملایم بپزید. رب گوجه فرنگی را كمی تفت دهید. سپس آب انار، سیب زمینی، نمك و فلفل را اضافه كنید. پس از آماده شدن غذا، آن را سرو نمایید.

 

نكات تغذیه ای:


در تهیه این آبگوشت از آب انار استفاده شده است. انار دارای خواص بسیاری است و حتی در احادیث هم بر خوردن آن تأكید شده است. از جمله خواص آن می توان موارد زیر را نام برد :
1- انار خون را تصفیه كرده و تقویت كننده قلب است.
2- انار اشتها آور است وبهتر است قبل از غذا مصرف شود.
3- انار در رفع اوره و كلسترول ، دفع سموم و تعادل مایعات بدن به خصوص خون نقش مهمی را ایفا می كند.
4- مصرف انار شیرین، ایجاد شادی نموده و رنگ رخسار را باز می كند.
5- مصرف انار شیرین تقویت كننده كبد می باشد و در معالجه یرقان( زردی) مفید است.
6- انار ترش و شیرین( ملس) باعث كاهش فشار خون می شود.
7- مصرف انار در معالجه راشی تیسم، كم خونی و ضعف اعصاب مؤثر است و به بدن نیرو می بخشد. ازاین رو امام صادق(ع) می فرماید : به كودكان خود انار بخورانید زیرا آنها را زودتر به حد جوانی می رساند.

 



طبقه بندی: انواع آبگوشت،
برچسب ها: طرز تهیه آبگوشت با آب انار، طرز پخت آبگوشت، پخت آبگوشت، انواع آبگوشت، دستور آبگوشت، دستور پخت آبگوشت، آشپزی ایرانی،

تاریخ : پنجشنبه 23 مرداد 1393 | 20:26 | نظرات