تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه سركه ترخون
سركه ترخون

غذاها و سالادهای خود را با استفاده از این سركه، با عطر ترخون، معطر كنید.

 

مواد لازم :

 
برگ تازه ترخون : 2 پیمانه

سركه :  2 پیمانه

ترخون اضافه برای تزیین : چند شاخه



طرز تهیه:
سركه ترخون

غذاها و سالادهای خود را با استفاده از این سركه، با عطر ترخون، معطر كنید.

 

مواد لازم :

 
برگ تازه ترخون : 2 پیمانه

سركه :  2 پیمانه

ترخون اضافه برای تزیین : چند شاخه



طرز تهیه:


1- برای آزاد شدن طعم و رایحه ترخون، كمی آن‌ها را له كنید.

2- برگ‌های له شده را درون ظرفی بریزید.

3- سركه را روی برگ‌ها بریزید.

4- درب ظرف را بگذارید و آن را در جای خنك و تاریك به مدت 3- 2 هفته نگه‌داری كنید.
با انجام اینكار، عطر و طعم ترخون به سركه منتقل می‌شود.

5- سركه را از صافی رد كنید، سپس آن را درون بطری‌ها بریزید.
قبل از انجام اینكار درون هر بطری، یك شاخه ترخون بگذارید.

6- درب بطری‌ها را ببندید و روی آن‌ها برچسب و تاریخ بگذارید.

 


توجه:


تاریخ اعتبار این سركه 6 ماه پس از تولید است.

 


نكات لازم:


• برای خواباندن ترخون در سركه، از ظروف بزرگ سرامیكی یا شیشه‌ای استفاده كنید.


• برای نگه‌داری سركه از ظروف مناسب استفاده كنید.



طبقه بندی: انواع نوشیدنی و شربت،
برچسب ها: طرز تهیه سركه ترخون، مواد لازم برای تهیه سركه ترخون، طرز درست کردن سركه ترخون، آشپزی ایرانی، سایت آشپزی ایرونی، سایت آشپزی ایرانی، آشپزی آسان،

تاریخ : پنجشنبه 23 مرداد 1393 | 11:02 | نظرات