طرز تهیه ی پفک بیکن و پنیر

مواد لازم:

 

خامه : سه چهارم پیمانه

کره : ۵ قاشق غذا خوری

آرد : ۱ پیمانه

تخم مرغ : ۳ عدد

بیکن خرد شده : 2 نوار

پنیر چدار رنده شده : ۱پیمانه

ریحان تازه خرد شده : نصف قاشق غذاخوری

جعفری تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

 

طرز تهیه:
طرز تهیه ی پفک بیکن و پنیر

مواد لازم:

 

خامه : سه چهارم پیمانه

کره : ۵ قاشق غذا خوری

آرد : ۱ پیمانه

تخم مرغ : ۳ عدد

بیکن خرد شده : 2 نوار

پنیر چدار رنده شده : ۱پیمانه

ریحان تازه خرد شده : نصف قاشق غذاخوری

جعفری تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

 

طرز تهیه:

بیکن ها را خرد کرده آن را در کمی روغن آنقدر تفت دهید تا برشته شود.


یک ظرف روی اجاق با حرارت ملایم گذاشته خامه و کره را در آن بریزید وقتی کره در خامه ذوب شده آرد را به آن اضافه نمائید.


آنقدر هم بزنید تا خمیری شکل شود.


بعد تخم مرغها را در ظرف جداگانه هم بزنید و به خمیر که هنوز روی حرارت است اضافه و هم بزنید. سپس پنیر و ریحان و جعفری و نمک و فلفل را اضافه کنید و هم یزنید.


بعد با قاشق تکه ای از آن را برداشته و مانند شکل آن را به صورت گلوله درآورید کاغذ روغنی در سینی فر گذاشته و گلوله ها را روی آن بچینید. دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید.


این پفک را بایستی گرم سرو کنید و متوانید تا چند روز داخل ظرف در بسته ای آن را نگهداری کنید و بعد از هر بار سرد شدن میتوانید مجدا آن را چند دقیقه ای با فر گرم کنید.



طبقه بندی: انواع تنقلات،
برچسب ها: طرز تهیه ی پفک بیکن و پنیر، طرز تهیه پفک خانگی، اموزش اشپزی، طرز تهیه انواع تنقلات، اموزش اشپزی ایرانی، اموزش اشپزی رایگان، اموزش اشپزی اسان،

تاریخ : سه شنبه 21 مرداد 1393 | 18:19 | نظرات

ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو | Buy Website Traffic