تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - كاسترول خمیری بادمجان
بادنجان



مواد لازم برای تهیه ی خمیر:


شیر یا آب : 1 پیمانه

شكر : 1 قاشق غذا خوری

نمك :  كمی

روغن یا كره :  نصف پیمانه

آرد  :   حدود 4 پیمانه

بكینگ پودر  :   2 قاشق چای خوری

 

 
مواد لازم برای داخل خمیر:

 
بادمجان :  یك و نیم كیلو

پیاز برای پیاز داغ :  2 عدد

گوشت چرخ كرده :  500 گرم

نمك، فلفل، زردچوبه و روغن :  به میران لازم

رب گوجه فرنگی  :  3 تا 4 قاشق غذا خوری

فلفل دلمه ای  :   2 عدد

پنیر پیتزا  :   300 گرم

سیر  :   4 تا 5 حبه

زرده ی تخم مرغ  :   2 عدد

 

 

طرز تهیه:


بادنجان



مواد لازم برای تهیه ی خمیر:


شیر یا آب : 1 پیمانه

شكر : 1 قاشق غذا خوری

نمك :  كمی

روغن یا كره :  نصف پیمانه

آرد  :   حدود 4 پیمانه

بكینگ پودر  :   2 قاشق چای خوری

 

 
مواد لازم برای داخل خمیر:

 
بادمجان :  یك و نیم كیلو

پیاز برای پیاز داغ :  2 عدد

گوشت چرخ كرده :  500 گرم

نمك، فلفل، زردچوبه و روغن :  به میران لازم

رب گوجه فرنگی  :  3 تا 4 قاشق غذا خوری

فلفل دلمه ای  :   2 عدد

پنیر پیتزا  :   300 گرم

سیر  :   4 تا 5 حبه

زرده ی تخم مرغ  :   2 عدد

 

 

طرز تهیه:



بادمجان ها را پوست كنده، به صورت حلقه های 2 تا 3 سانتی خرد كرده، نمك زده و در صافی قرار دهید.

 

در یك ظرف آب یا شیر، شكر، نمك و روغن آب شده را با هم مخلوط كنید.


آرد و بكینگ پودر را كم كم به روی آن بریزید تا تبدیل به خمیری مناسب شود. روی خمیر را بپوشانید و بگذارید یك ساعت استراحت كند.


در این فاصله بادمجان ها را خشك كرده و دو طرف آن را در روغن سرخ كنید.

پیاز داغ درست كنید.


گوشت را اضافه كرده و سرخ كنید. به گوشت نمك، فلفل و زردچوبه بزنید. بعد از سرخ شدن، رب گوجه فرنگی را اضافه كرده و كمی تفت دهید. گوشت را از روی حرارت بردارید. فلفل دلمه ای را حبه قندی خرد كنید. پنیر را رنده ی درشت كنید. سیر رنده شده را با گوشت مخلوط كنید. خمیر را به دو قسمت تقریبا نامساوی تقسیم كنید.


روی سطح میز را آرد بپاشید. گلوله ی كوچك تر خمیر را به صورت بیضی به اندازه ی ظرف مورد نظر باز كنید. خمیر را به ظرف منتقل كنید.


روی سطح خمیر را با 3 سانت فاصله از لبه ی ظرف كمی پنیر بپاشید. بادمجان های سرخ شده را كنار هم روی سطح خمیر قرار دهید. كمی دیگر پنیر بپاشید. گوشت چرخ كرده را روی بادمجان پهن كنید. دوباره پنیر بپاشید. بعد فلفل دلمه ای را روی سطح گوشت پخش كنید. در سطح كار نیز پنیر بپاشید.


خمیر بزرگ تر را روی سطح آردی به شكل بیضی و قدری بزرگتر از خمیر اول باز كنید.


خمیر را دور وردنه بپیچید و روی مواد قرار دهید. با كمك آب لبه های دو قسمت خمیر را به هم بچسبانید. روی سطح خمیر را به زرده آغشته كنید. اضافه ی خمیر دور غذا را با خمیر بر ببرید. دور خمیر را مدل بدهید.


با اضافه های خمیر ساقه و برگ و گل درست كنید و روی سطح خمیر قرار دهید.


كنار ساقه ها را در سه نقطه كمی شكاف سطحی بدهید تا خمیر در زمان پخت ترك نخورد.
روی گلبرگ و ساقه ها را هم به كمك قلم موی مخصوص با زرده آغشته كنید


غذا را به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر با حرارت 350 درجه ی فارنهایت قرار دهید تا بپزد و خمیر به رنگ طلایی در آید.



طبقه بندی: انواع خوراک،
برچسب ها: كاسترول خمیری بادمجان، غذا با بادمجون، انواع خوراک، انواع غذاهای جدید، غذای جدید، اموزش اشپزی اسان، پخت غذاهای ایرانی،

تاریخ : یکشنبه 29 تیر 1393 | 13:16 | نظرات