تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرزتهیه كیک بادام
کیک بادام



مواد لازم:


تخم مرغ :  4عدد

ماست : یك پیمانه

روغن : یك پیمانه

آرد :  3پیمانه

شكر   :  یك پیمانه

بیكینگ پودر   :  2 قاشق چایخوری

 

 

مواد روی كیك:


كره :  4 قاشق سوپخوری

عسل :  2 قاشق سوپخوری

شكر :  4 قاشق سوپخوری

خلال بادام :  یك پیمانه

 
 

طرز تهیه:

کیک بادام



مواد لازم:


تخم مرغ :  4عدد

ماست : یك پیمانه

روغن : یك پیمانه

آرد :  3پیمانه

شكر   :  یك پیمانه

بیكینگ پودر   :  2 قاشق چایخوری

 

 

مواد روی كیك:


كره :  4 قاشق سوپخوری

عسل :  2 قاشق سوپخوری

شكر :  4 قاشق سوپخوری

خلال بادام :  یك پیمانه

 
 

طرز تهیه:


تخم‌مرغ، ماست، شكر و روغن را با هم مخلوط و آرد و بیكینگ پودر‌الك‌شده را به آن اضافه می‌كنیم. این مخلوط مایه كیك بادام است كه پس از لطیف و یكدست شدن آن را در قالب مورد نظر می‌ریزیم و در فر از قبل گرم شده با گرمای250 درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت قرار می‌دهیم. تا كیك آماده شود، شكر را در ظرفی می‌ریزیم و حرارت می‌دهیم‌.

 

بعد از این‌كه كاملا ذوب شد، عسل و كره را به آن اضافه می‌كنیم و خلال‌های بادام را به آن می‌افزاییم. بعد از آماده شدن این مواد، كیك را از فر خارج می‌كنیم و مواد را روی آن می‌ریزیم و تا زمانی كه طلایی رنگ شود آن را دوباره درون فر قرار می‌دهیم.



طبقه بندی: انواع کیک و بیسکوئیت،
برچسب ها: طرزتهیه كیک بادام، طرز تهیه کیک اسفنجی، طرز تهیه کیک ساده، طرز تهیه کیک تولد، طرز تهیه انواع کیک، انواع کیک تولد، انواع کیک ها،

تاریخ : پنجشنبه 26 تیر 1393 | 17:57 | نظرات