طرز تهیه مارمالاد پرتقال



مواد لازم :




پرتقال : 4 عدد حدود 500 گرم

شكر   :  1/2-1 پیمانه

آب :   1/4 پیمانه

ورقه ژلاتین : 2 ورق

 


طرز تهیه :
طرز تهیه مارمالاد پرتقال



مواد لازم :




پرتقال : 4 عدد حدود 500 گرم

شكر   :  1/2-1 پیمانه

آب :   1/4 پیمانه

ورقه ژلاتین : 2 ورق

 


طرز تهیه :

پرتقال را پوست گرفته , سپس به صورت پره در آورده ،بعد پره های پرتقال رانیز پوست گرفته و مغز آن را جدا می كنیم .مغزها را درمخلوط كن ریخته وله می كنیم. شكر را روی آن ریخته و روی جرارت تند قرار می دهیم .
 

زمانی كه قوام آمد ، ورقه ژلاتین را به مدت دو دقیقه در مقداری آب خیس نموده سپس از آب بیرون آورده و به مارمالاد اضافه می كنیم .یكی دو مرتبه هم می زنیم و از روی حرارت بر می داریم . پس از سرد شدن در ظرف مورد نظر قرار می دهیم .



طبقه بندی: انواع مربا و مارمالاد،
برچسب ها: طرز تهیه مارمالاد پرتقال، طرز تهیه انواع مارمالاد، مواد لازم مارمالاد، طرز تهیه مارمالاد انجیر، پورتال آشپزی، آموزش آشپزی ساناز و سانیا، اموزش اشپزی ساناز مینایی،

تاریخ : پنجشنبه 26 تیر 1393 | 09:50 | نظرات

ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو