
موادلازم :
گوشت : 600 گرم
پیاز درشت : 3 عدد رنده شده
آب لیمو : 4 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی : 5/1 قاشق غذا خوری
روغن : به مقدار کافی
زعفران دم کرده :1 قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه :

موادلازم :
گوشت : 600 گرم
پیاز درشت : 3 عدد رنده شده
آب لیمو : 4 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی : 5/1 قاشق غذا خوری
روغن : به مقدار کافی
زعفران دم کرده :1 قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه :
گوشت را به قطعاتی بزرگتر از گردو به سیخ های چوبی بزنید بعد در روغن تفت دهید . البته من خودم چون طرفدار غذای آب پز هستم در روغن تفت نداده ام بعدگوشت را باپیاز و زرد چوبه بپزید .بعد از پخته شدن به آن نمک و آبلیمو و رب گوحه فرنگی و زعفران بزنید . در صورتیکه گوشت را سرخ نکرده اید میتوانید در آخربه آن کمی روغن زیتون و یا روغن حیوانی اضافه کنید .حتماْ در آخر به اندازه یک لیوان از آب غذا باقی بماند تا به عنوان سس از آن استفاده شود .
طبقه بندی: انواع کباب و بریانی،
برچسب ها: طرز تهیه کباب چوبی، طرز تهیه انواع کباب، مواد لازم کباب چوبی، طرز پخت کباب چوبی، آشپزی آسان، آشپز باشی، آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی،
تاریخ : چهارشنبه 11 تیر 1393 | 12:25 | نظرات